Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Περιορίζεται σημαντικά ο ρόλος της 343 Industries στη σειρά Halo

*
Φήμες θέλουν την 343 Industries να σταματάει να ασχολείται ενεργά με την ανάπτυξη του Halo Infinite και να περιορίζεται σε ρόλο συντονιστή για τη σειρά.

Λέγεται ότι το τελευταίο διάστημα η εταιρεία έχει χάσει το 1/3 του προσωπικού της. Τα πλάνα της για το 2023 δεν αλλάζουν και συνεχίζει να παραμένει επικεντρωμένη στο κομμάτι του multiplayer. Πριν τη φυγή της Bonnie Ross, ο Joseph Staten μαζί με μια μικρή ομάδα ετοίμαζαν πολλαπλά campaign DLCs για να επεκτείνουν την αφήγηση. Η κατάσταση όμως άλλαξε με την έλευση του Pierre Hintze και άλλων στελεχών, που διαπίστωσαν ότι από τη μία ήταν πολύπλοκη η δημιουργία νέου περιεχομένου για το Campaign, από την άλλη το κέρδος δεν ήταν αρκετό, οπότε αποφάσισαν, προς το παρόν τουλάχιστον, να αφιερώσουν τις δυνάμεις τους στο multiplayer.


Υποστηρίζεται ότι το Halo Infinite δεν έπιασε τους οικονομικούς στόχους που είχαν τεθεί και η Microsoft αποφάσισε να σταματήσει την 343 από την ενεργή ανάπτυξη και να τη μετατρέψει σε συντονιστή της σειράς. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο ρόλος της θα περιοριστεί σε υποστηρικτικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*