Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2023: O Todd Howard θέλει το The Elder Scrolls 6 να είναι το απόλυτο fantasy-world simulator

*
Ο Todd Howard έδωσε ένα μικρό update για το The Elder Scrolls 6, το επόμενο παιχνίδι που έχει αναλάβει μετά το Starfield. Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι είχε ανακοινωθεί στην E3 2018, ενώ στο ίδιο event ανακοινώθηκε και το Starfield. Σύμφωνα με την Bethesda, η σειρά των κυκλοφοριών ξεκινούσε με το Starfield, συνέχιζε με το Elder Scrolls 6 και τελείωνε με το Fallout 5.

Σε συνέντευξη του στο GQ, o Todd Howard αναφέρει πως: "Δεν ξέρω αν μετανιώνω που ανακοινώσαμε το The Elder Scrolls 6 τόσο νωρίς. Έχω ρωτήσει τον εαυτό μου πολλές φορές. Ίσως να το ανακοίνωνα λίγο πιο χαλαρά". Στην ερώτηση για το τι θέλει να πετύχει με το παιχνίδι, αναφέρει: "Δεν θέλω να απαντήσω αλλά θέλω να είμαι ευγενικός. Θα πω πως θέλουμε να γεμίσουμε τον ρόλο του ultimate fantasy-world simulator. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι δεδομένου του πόσος καιρός έχει περάσει".

O Howard στο παρελθόν είχε δηλώσει πως το The Elder Scrolls 6 είναι ακόμα στα πρώτα στάδια του planning και πιστεύει πως στην ανάπτυξή του θα βοηθήσουν και όσα έμαθε το studio από την ανάπτυξη του Starfield.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*