Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hackers υποστηρίζουν ότι παραβίασαν τα συστήματα της Sony Group

*
To ransomware group Ransomed.vc ισχυρίζεται ότι κατόρθωσε να παραβιάσει τα συστήματα της Sony Group και απειλεί να πουλήσει δεδομένα που έκλεψε από την εταιρεία.

Ενώ οι ισχυρισμοί του παραμένουν μη επαληθευμένοι, το Cyber Security Connect αναφέρει ότι η νέα αυτή ομάδα "έχει στο βιογραφικό της έναν εντυπωσιακό αριθμό θυμάτων" από τότε που εμφανίστηκε στη σκηνή τον περασμένο μήνα.


"Έχουμε παραβιάσει με επιτυχία όλα τα συστήματα της Sony», ισχυρίστηκε η ομάδα. «Δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία! Θα πουλήσουμε τα δεδομένα. Λόγω του ότι η Sony δεν θέλει να πληρώσει. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ”.

Σύμφωνα με το Cyber Security Connect, η ομάδα έχει δημοσιεύσει ορισμένα στοιχεία που αποδεικνύουν το χακάρισμα, αν και λέει ότι σε αυτα δεν περιλαμβάνονται τίποτα σπουδαίες πληροφορίες. Περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης μιας εσωτερικής σελίδας σύνδεσης, μια εσωτερική παρουσίαση του PowerPoint, πολλά αρχεία Java και ένα δέντρο αρχείων της διαρροής που φαινομενικά περιλαμβάνει λιγότερα από 6.000 αρχεία.

Τα περισσότερα από τα μέλη του Ransomed.vc φέρονται να βρίσκονται στην Ουκρανία και τη Ρωσία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*