Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix θα είναι παρούσα στο Tokyo Game Show 2022 χωρίς το Final Fantasy 16

*
Η Square Enix σκοπεύει να έχει δυναμική παρουσία στο Tokyo Game Show 2022, επιφυλάσσοντας νέες παρουσιάσεις επερχόμενων τίτλων της.

Όμως, σύμφωνα με την πλήρη λίστα των εκθετών του event το πολυ-αναμενόμενο Final Fantasy 16 θα απουσιάζει. Η ιαπωνική εταιρεία θα εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο event για να επικοινωνήσει τίτλους όπως Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, Final Fantasy VII: Ever Crisis, Final Fantasy XIV, Final Fantasy: Brave Exvius και Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Έτσι οι fans του franchise Final Fantasy θα έχουν αρκετό νέο υλικό να αναμένουν.

Εκτός αυτών, η Square Enix θα παρουσιάσει και τίτλους όπως Tactics Ogre Reborn, Dragon Quest Treasures, Diofield Chronicle, Romancing Saga – Minstrel Song, Star Ocean 6 και Valkyrie Elysion. Θα υπάρχει μάλιστα εμφάνιση και από την έκδοση του NieR Automata για το Nintendo Switch.

Το Tokyo Game Show 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου 2022. Παρούσες θα είναι επίσης οι Microsoft, Capcom και Konami.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*