Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κράμα ανάμεσα σε Steam Deck και Nintendo Switch φαίνεται πως θα είναι το Lenovo Legion Go (εικόνες)

*
Μετά τις πρόσφατες φήμες για μια επερχόμενη φορητή συσκευή Lenovo Legion Go PC, η ιστοσελίδα Windows Report δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες που προέρχονται από διαρροή. Αυτές παρουσιάζουν ένα υβρίδιο ανάμεσα στο Nintendo Switch και στο Steam Deck. Υπάρχει ένα trackpad, ακριβώς όπως αυτό που έχει το Steam Deck (όμως μόνο στη δεξιά πλευρά) και τα χειριστήρια είναι αποσπώμενα, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα JoyCons. Σε μια από τις εικόνες φαίνεται ένα stand, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για "tabletop mode", σαν το Nintendo Switch.



Σύμφωνα πάντοτε με το Windows Report, το Lenovo Legion Go θα τρέχει Windows 11 και στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένα Phoenix AMD APU, πιθανότατα με Ryzen 7 7840U. Λέγαται ότι η οθόνη θα έχει μέγεθος 8'' και πιθανολογείται ότι πρόκειται για touch screen.

01_legion_go_tour_front-3

Εκτός από τα shoulder buttons η συσκευή θα διαθέτει και side triggers. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η προσθήκη ενός "τροχού", στο πίσω μέρος του δεξιού "JoyCon". Στις εικόνες φαίνονται επίσης δύο θύρες USB-C ports, υποδοχή για μικρόφωνο και υποδοχή για κάρτα microSD.

11_legion_go_hero_kickstand_out-2 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*