Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το Opening Night Live της Gamescom 2022

*
Σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά το Opening Night Live της Gamescom 2022, σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η online διάθεση των εισιτηρίων. Η τιμή είναι 29 ευρώ ανά άτομο και μπορείτε να κάνετε την αγορά σας μέσω της ιστοσελίδας www.gamescom.global. Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και η παρουσίαση θα ξεκινήσεις στις 23 Αυγούστου, ώρα Ελλάδας 22:00. Για μια ακόμα φορά σε ρόλο παρουσιαστή ο Geoff Keighley και όπως πάντα θα πρέπει να περιμένετε ανακοινώσεις νέως παιχνιδιών και ενημερώσεις σχετικά με όσα πρόκειται να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα και έχουν ήδη αποκαλυφθεί. Το 2021 το event φιλοξένησε περισσότερους από 30 τίτλους και πάνω από 6 εκ. άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά μέσω stream.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*