Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mod ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη δυσκολία του Batman: Arkham City (videos)

Οι παίκτες του Batman: Arkham City σε PC που θέλουν μεγαλύτερη πρόκληση από το παιχνίδι τους, μπορούν να δοκιμάσουν ένα νέο mod που θα κάνει τη ζωή τους ευχάριστα δυσκολότερη. Ο modder GPUnity κυκλοφόρησε το Insane Difficulty Mod και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κατεβάσουν τώρα από εδώ



Με την εγκατάσταση του συγκεκριμένου mod, οι παίκτες θα έχουν μικρότερο χρονικό περιθώριο για counters, ενώ οι εχθροί θα κάνουν δραματικά μεγαλύτερη ζημιά με κάθε τους επίθεση. Επιπρόσθετα, τα κομμάτια του stealth έχουν προσαρμοστεί με τρόπο που να τα κάνει σημαντικά πιο δύσκολα.

Σημειώνεται πως το εν λόγω mod είναι playable μόνο στο επίπεδο δυσκολίας Hard και στο NG+. Τα δύο videos εντός του άρθρου θα σας δώσουν μια πρώτη γεύση από το mod του GPUnity.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*