Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο concept art από το standalone The Last of Us multiplayer game

*
H Naughty Dog δημοσίευσε ακόμα ένα κομμάτι concept art από το standalone The Last of Us multiplayer game. Όπως ανακοίνωσε μέσω ενός blog post ο πρόεδρος του studio, Neil Druckmann, περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα.

"Έχουμε στρέψει τα μάτια μας στη 10η επέτειο του The Last of Us τον Ιούνιο και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας για το μέλλον αυτού του franchise", έγραψε. "Θα έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για εσάς στην πορεία, αλλά αργότερα φέτος θα αρχίσουμε να σας προσφέρουμε κάποιες λεπτομέρειες για το φιλόδοξο multiplayer game The Last of Us.


"Με μια ομάδα με επικεφαλής τους Vinit Agarwal, Joe Pettinati και Anthony Newman, το project διαμορφώνεται ως μια φρέσκια, νέα εμπειρία από το studio μας, αλλά και μια εμπειρία που έχει τις ρίζες της στην αφοσίωση του Naughty Dog να προσφέρει απίστευτες ιστορίες, χαρακτήρες και gameplay".

Σε άλλο σημείο του blog, ο Druckmann αποκάλυψε ότι η σειρά The Last of Us είχε πουλήσει περισσότερα από 37 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ως τον Δεκέμβριο του 2022.

"Ήταν μια απίστευτη δεκαετία και το να γνωρίζουμε ότι το ταξίδι των χαρακτήρων μας σημαίνει τόσα πολλά για πολλούς από εσάς, συγκινεί την ομάδα μας", είπε ο Druckmann. "Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εκτίμησή σας για τη δουλειά που κάνουν οι ομάδες μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να μας ακολουθείτε σε αυτόν τον δρόμο, απλά μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα τούβλο ή ένα μπουκάλι".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*