Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της Unity απολογείται για την κριτική που άσκησε σε developers που δεν εστιάζουν στο monetisation

*
Ο CEO της Unity John Riccitiello ζήτησε συγγνώμη από τους developers που δεν εστιάζουν στο monetization, αφού τους αποκάλεσε "ηλίθιους". Πρόσφατα, ο Riccitiello ανέφερε πως όσοι developers δεν 'αρμέγουν' από τα smartphone games εκπροσωπούν "ένα μικρό κομμάτι της βιομηχανίας του gaming, είναι λαμπροί άνθρωποι αλλά μερικοί από αυτούς είναι ηλίθιοι".

Αφού πρώτα ανέφερε πως η συνέντευξη του ήταν "clickbait" και "out of context", ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για το λεξιλόγιο του ενώ παράλληλα αναφέρει πως "αν ήταν καλύτερος στην επιλογή λέξεων θα έλεγε πως δουλεύει ώστε να προσφέρει στους developers αρκετά εργαλεία για να καταλάβουν τι πιστεύουν οι παίκτες και να πράξουν ανάλογα σύμφωνα με την κριτική που θα δεχτούν".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*