Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideki Kamiya υπόσχεται να μην απογοητεύσει τους fans

*
O Hideki Kamiya ευχαρίστησε τους fans που υποστήριξαν την απόφασή του να αφήσει τη θέση του στην PlatinumGames. Ο συνιδρυτής και αντιπρόεδρος της εταιρείας θα πάψει να είναι στέλεχός της από τον επόμενο μήνα και λέει ότι πήρε την απόφαση με βάση τα πιστεύω του, έπειτα από πολύ σκέψη.

"Νόμιζα ότι θα δεχόμουν περισσότερο bullying λόγω της συνήθους συμπεριφοράς μου, αλλά είμαι τόσο συγκινημένος από όλα τα μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ", έγραψε ο Kamiya.


"Δεν ανησυχώ καθόλου για το μέλλον μου. Όσο έχω την υποστήριξή σας, θα συνεχίσω να φτιάχνω παιχνίδια και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην σας απογοητεύσω".

"Όταν αποφάσισα να τα παρατήσω, πολλοί από τους παλιούς και νέους συναδέλφους και το προσωπικό μου λυπήθηκαν που με είδαν να φεύγω, και μερικοί μάλιστα δάκρυσαν για κάποιον σαν εμένα".

"Συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά ότι μπόρεσα να γίνω αυτός που είμαι μόνο χάρη στην υποστήριξη των ανθρώπων γύρω μου. Θα συνεχίσω να είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια των άλλων".

"Θα συνεχίσω να πιστεύω στο πνεύμα της δημιουργίας στο οποίο πίστευα πάντα στην καριέρα μου στην Capcom No 4 Development, στη Clover Studio και στην Platinum, ό,τι κι αν λέει κανείς".

"Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συνεχίσω να φτιάχνω παιχνίδια που να ανταποκρίνονται σε αυτήν την πεποίθηση - δεν έχω κάποια φόρμουλα επιτυχίας, αλλά είμαι δεσμευμένος να στοχεύσω σε αυτήν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*