Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation 5: Πρώτο σε πωλήσεις στη Μ. Βρετανία τον Απρίλιο

*
Οι πωλήσεις του Nintendo Switch στη Μ. Βρετανία αυξήθηκαν τον Απρίλιο, κυρίως λόγω της κυκλοφορίας του μοντέλου OLED που είναι εμπνευσμένο από το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Οι πωλήσεις της υβριδικής κονσόλας σημείωσαν αύξηση 26% από μήνα σε μήνα και 30% από έτος σε έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το GamesIndustry.biz.

Παρόλα αυτά, το PS5 ήταν η κονσόλα με τις καλύτερες πωλήσεις στη Μ. Βρετανία τον Απρίλιο, όμως με πτώση κατά 35% συγκριτικά με τον Μάρτιο, αλλά αύξηση 15% σε σχέση με ένα έτος πριν.


Ανάλογη πορεία είχαν οι πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S, με πτώση 32% σε σχέση με τον Μάρτιο και αύξηση 8% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2022.

Συνολικά, τον περασμένο μήνα πουλήθηκαν στη Μ. Βρετανία 111.000 κονσόλες, αριθμός μειωμένος σε ποσοστό 20% συγκριτικά με τον Μάρτιο αλλά αυξημένος κατά 20% συγκριτικά με τον Απρίλιο του 2022.

Στον τομέα του software, τα στοιχεία της GSD αναφέρουν ότι πουλήθηκαν 2,2 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών για κονσόλες και PC. Πρώτο σε πωλήσεις το Star Wars Jedi: Survivor και ένα σκαλί πιο κάτω το Dead Island 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*