Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Plus Premium: Οπτικές ενδείξεις στα PS5 games που υποστηρίζουν streaming

*
Η Sony ξεκίνησε να τοποθετεί ενδείξεις στα παιχνίδια του PS5 που θα μπορείτε να κάνετε stream αν είστε συνδρομητής του PlayStation Plus Premium, μέσω ενός νέου λογότυπου στο user interface της κονσόλας. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Push Square, το λογότυπο αυτό εμφανίζεται στο home screen, κάτω από τα παιχνίδια που είναι δυνατό να γίνουν stream, καθώς η δυνατότητα έχει ενεργοποιηθεί για τους Ευρωπαίους παίκτες.

Η υπηρεσία επιτρέπει την αναπαραγωγή σε αναλύσεις 720p, 1080p, 1440p και 4K. Η τελευταία επιλογή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς δεν προσφέρεται στους χρήστες του Xbox Cloud Streaming.


Η λίστα με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια θα εμπλουτίζεται διαρκώς και σημειώνεται ότι το το game streaming υποστηρίζεται εδώ και καιρό για τίτλους των PS4 και PS3. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*