Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πωλήσεις PS5: Νέο ρεκόρ τριμήνου στην ιστορία της βιομηχανίας

*
To PS5 κατάφερε να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ διάθεσης, με το σύστημα της Sony να αποστέλλεται μαζικά στα καταστήματα. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, η ιαπωνική εταιρεία διέθεσε 6,3 εκατομμύρια κονσόλες στα καταστήματα, φτάνοντας έτσι τα 38,3 εκατομμύρια τεμάχια που έχουν φύγει προς πώληση. O αριθμός αυτός είναι σύμφωνα με τους αναλυτές της αγοράς ρεκόρ για οποιαδήποτε κονσόλα στο πρώτο τρίμηνο ενός ημερολογιακού έτους και μάλιστα έφτασε σε διπλάσιο επίπεδο από αυτό του PS4 όταν η προηγούμενη κονσόλα βρισκόταν στο peak της και τριπλάσιο από την περίοδο που υπήρχε πρόβλημα στην παραγωγή. Για λόγους σύγκρισης, τα περισσότερα PS4 που έχουν πουληθεί σε πρώτο τρίμηνο χρονιάς ήταν 3 εκατομμύρια τεμάχια (Ιανουάριος-Μάρτιος 2014). Οι συνολικές αποστολές του PS5 έφτασαν στο οικονομικό έτος 2022 τα 19,1 εκατομμύρια τεμάχια και στόχος της εταιρείας είναι να φτάσει τα 25 εκατομμύρια τεμάχια μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2024, κάτι που αν γίνει θα είναι ρεκόρ για κονσόλα PlayStation.



Τα έσοδα του τομέα Game & Network Services του PlayStation έφτασαν στο τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους τα 47,4 εκατομμύρια δολάρια, παραμένοντας σταθερά σε σχέση με την προηγούμενη χρήση.



Σε ό,τι αφορά τα έσοδα από τις υπηρεσίες δικτύου, αυτά άγγιξαν τα 118,9 δισεκατομμύρια γιεν, ανεβαίνοντας αρκετά από τα 104,4 δισεκατομμύρια της περσινής χρονιάς. Οι μηνιαίοι χρήστες του PlayStation Network αυξήθηκαν κατά 2 εκατομμύρια, ενώ οι πωλήσεις λογισμικού (PS4 και PS5) έπεσαν κατά 2,5 εκατομμύρια τεμάχια, φτάνοντας στα 68 εκατομμύρια αντίτυπα. Οι ψηφιακές πωλήσεις άγγιξαν το 70% στο τελευταίο τρίμηνο (πέφτοντας κατά 1% σε σχέση με πέρσι). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*