Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Ο Black Panther θα πρωταγωνιστεί σε παιχνίδι που ετοιμάζει η EA

*
Λέγεται ότι η Electronic Arts ετοιμάζει ένα single-player, open-world Black Panther game. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Giant Bomb, το παιχνίδι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και την παραγωγή του πολύ πιθανό να έχει αναλάβει ένα νέο studio της ΕΑ, επικεφαλής του οποίου είναι το πρώην αφεντικό της Monolith Productions, Kevin Stephens.

"Πρόκειται για ένα single-player game, βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και ξεκινάει με τον Black Panther νεκρό", είπε ο δημοσιογράφος Geoff Grubb κατά τη διάρκεια ενός podcast.


"Ο παίκτης θα έρθει αντιμέτωπος με την πρόκληση να γίνει ο νέος Black Panther και αυτό φαίνεται να είναι το σκηνικό του παιχνιδιού".

Σύμφωνα πάντοτε με τον Grubb, το παιχνίδι έχει την κωδική ονομασία "Project Rainier", που κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί αναφορά στο Mount Rainier του Seattle, όπου εδρεύει το νέο studio της EA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*