Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS5 και Xbox Series X έρχεται το DC Universe Online

*
Το δημοφιλές MMO action game DC Universe Online έρχεται σε PlayStation 5 και Xbox Series X. Τα νέα ανακοινώθηκαν μέσω της ιστοσελίδας του DC Universe Online, με τον senior community manager Ted Stone να αποκαλύπτει ότι ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για συστήματα νέας γενιάς αυτές τις γιορτές.

"Μαζί με τα πλεονεκτήματα στον τομέα των επιδόσεων που προσφέρει το παιχνίδι στο νεότερο hardware, η ομάδα εργάζεται επίσης σε αντίστοιχες βελτιώσεις στο gameplay και τη βελτίωση της καθημερινότητας των παικτών", έγραψε ο Stone.




"Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Θα δείτε μερικές από αυτές τις βελτιώσεις να κυκλοφορούν τους επόμενους μήνες πριν από το λανσάρισμα σε νέες κονσόλες, μερικές από αυτές κατά το λανσάρισμα και κάποιες από αυτές θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους. Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντική ενημέρωση με περισσότερες πληροφορίες”.

Ο Stone εξηγεί επίσης ότι οποιοσδήποτε παίζει DC Universe Online σε παλαιότερα συστήματα και θέλει να μεταβεί στις νεότερες εκδόσεις, "θα εξακολουθεί να παίζει στους ίδιους servers, με τους ίδιους χαρακτήρες και φίλους και με όλες τις αγορές και τα achievements του χωρίς προβλήματα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*