Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικές αλλαγές στο Mario Kart Tour τον Σεπτέμβρη

*
Σημαντικές αλλαγές φέρνει η Nintendo, στο spin-off παιχνίδι της σειράς Mario Kart, για τις φορητές συσκευές, Mario Kart Tour, εντός του Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Mario Kart Tour θα αποκτήσει “νέους τρόπους” για να παίξουν οι παίκτες, με έναν από αυτούς να είναι η αφαίρεση των Gold Races, που ήταν διαθέσιμα για τους συνδρομητές του Mario Kart Tour Gold Pass. Αν και η Nintendo θα παρουσιάσει τις πληροφορίες του update στις αρχές του Σεπτέμβρη, ήδη υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες για το Battle Mode που είχε εντοπιστεί από dataminers. Μαζί με το Battle Mode, είχαν ανακαλυφθεί και soundtracks από τις πίστες GCN Cookie Land, DS Twilight House, Tour Paris Promenade, New York Minute και GBA Battle Course 1.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*