Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 570 εκ. ώρες έχουν καταγράψει σε έναν χρόνο οι παίκτες του New World της Amazon Games

*
H Amazon Games γιορτάζει το πρώτο χρόνο από την κυκλοφορία του New World, με μια σειρά από στατιστικά στοιχεία. Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε για PC το MMORPG, οι παίκτες έχουν καταγράψει τον εντυπωσιακό αριθμό των 569,1 ωρών και 12,4 δισ. λεπτά streaming στο Twitch. Συνολικά έχουν σκοτώσει 17,3 δισ. αντιπάλους στο PvE, έκοψαν 6,3 δισ. δέντρα και έπιασαν 42.893.637 ψάρια κατά τη διάρκεια του Summer Medleyfaire event. Από τις τρεις παρατάξεις, πιο δημοφιλής είναι η Syndicate, που συγκεκντρώνει το 41,9% των παικτών και ακολουθούν οι Marauders και Covenantis, με 37,1% και 21% αντίστοιχα. Τέλος, το πλέον θανατηφόρο expedition πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2021, με 171 player killers στο Alluvium Marl The Caretaker.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*