Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν ολοκληρώθηκε το decompilation project του Banjo-Kazooie

*
Ένα fan project που σκοπεύει στο decompilation του κώδικα του Banjo-Kazooie έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο project απομεταγλώττισης παιχνιδιών Nintendo 64. Ένα από αυτά οδήγησε στο λανσάρισμα του ανεπίσημου PC port του κλασσικού The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Το Banjo-Kazooie είναι playable στο PC μέσω του cloud streaming του Xbox. Ωστόσο, το ανεπίσημο PC port θα μπορούσε να προσφέρει μεγαλύτερες αναλύσεις καθώς και mods για νέα γραφικά και effects όπως το ray-tracing.


Αν και η ομάδα πίσω από το decompilation του παιχνιδιού δεν υπόσχεται playable version στο PC, αρκετά παιχνίδια πρόσφατα βρήκαν το δρόμο τους στην συγκεκριμένη πλατφόρμα όπως το Jak and Daxter της Naughty Dog.

Βεβαίως, όλες οι προσπάθειες που γίνονται από decompiling teams είναι νόμιμες, καθώς δεν χρησιμοποιούν leaked source code αλλά αναδημιουργούν τα παιχνίδια από την αρχή χρησιμοποιώντας μοντέρνα γλώσσα προγραμματισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*