Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Facebook Gaming app

*
To Facebook θα σταματήσει την υποστήξη του Facebook Gaming app τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι περισσότερες λειτουργίες του app θα μεταφερθούν στο Facebook app.

"Από τις 28 Οκτωβρίου 2022, η εφαρμογή Facebook Gaming για iOS και Android δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Facebook Gaming. «Μετά από αυτήν την ημερομηνία, αυτή η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί πλέον".


"Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους εσάς, για όλα όσα έχετε κάνει προκειμένου να δημιουργήσετε μια ακμάζουσα κοινότητα παικτών και fans από τη στιγμή που λανσαρίστηικε η εφαρμογή. Ηταν πραγματικά μια προσπάθεια, υπό την καθοδήγηση της κοινότητας, να προσφερθούν νέες επιλογές για gaming μέσω του Facebook".

"Πέρα από τα παραπάνω, η αποστολή μας να συνδέουμε παίκτες, fans και δημιουργούς μέσω των παιχνιδιών που αγαπούν δεν έχει αλλάξει και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια, τους streamers και τις ομάδες σας όταν επισκέπτεστε τον τομέα του Gaming στην εφαρμογή του Facebook".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*