Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix ξεκίνησε να δοκιμάζει gamertags

*
To Netflix δοκιμάζει handles, που μοιάζουν με τα gamertags με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να τα δημιουργούν και να τα εμφανίζουν δημοσίως, όταν παίζουν μια σειρά από τίτλους για φορητές συσκευές, όπως παρατήρησε ο mobile developer, Steve Moser. Αυτό θα επιτρέψει στα μέλη της υπηρεσίας να προσκαλούν άλλους, με βάση τα hamdles, για να παίζουν παρέα αλλά και να βλέπουν την κατάταξη στα leaderboards. Η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί μόλις κάνετ update το app του Netflix στη συσκευή σας. To gamertag συνδέεται με τον λογαριασμό κάθε χρήστη και είναι μοναδικό.

Το χαρακτηριστικό ξεκίνησε να είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους τίτλους τον περασμένο μήνα, περιλαμβανομένων των Into the Breach, Bowling Ballers, Heads Up! και Mahjong Solitaire. Δεν έχει γίνει γνωστό το αν και πότε θα επεκταθεί και σε άλλα παιχνίδια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*