Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PC port του Ratchet & Clank: Rift Apart αντιμετωπίζει δυσκολίες όταν τρέχει με σκληρό δίσκο HDD του PS4

*
Το Ratchet & Clank: Rift Apart κυκλοφορεί πλέον και για PC, δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του για το PlayStation 5. Όπως ήταν φυσικό, οι πρώτες εντυπώσεις για τον τεχνικό τομέα του συγκεκριμένου port έχουν έρθει στο φως, προσφέροντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις επιδόσεις του.

Όπως αναφέρει το Digital Foundry, σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα εντυπωσιακό port, με το οπτικό του κομμάτι να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όμως, όπως σημειώνεται στη συνέχεια, φαίνεται πως χρειαζόταν αρκετή δουλειά ακόμα, ώστε να είναι ολοκληρωμένο.


Πιο συγκεκριμένα, το μέσο εμβαθύνει στο ζήτημα των επιδόσεων του τίτλου, όταν τρέχει σε πιο αργά συστήματα. Σχετικά με αυτό, η Sony έχει ήδη δηλώσει πως η ύπαρξη σκληρού δίσκου SSD (τουλάχιστον για την έκδοσή του στο PS5) είναι απαραίτητη. Όταν λοιπόν το PC port του δοκιμάστηκε τρέχοντας με σκληρό δίσκο 512GB HDD του PlayStation 4, ο τίτλος αντιμετώπισε σοβαρά τεχνικά προβλήματα, καταλήγοντας να είναι μη λειτουργικός, ακόμα και στο χαμηλότερο δυνατό setting.

Δημοσιογράφος του Digital Foundry δημοσίευσε ένα σχετικό video, στο οποίο ο Ratchet επιχειρεί να περάσει μέσα από ένα portal. Στο video ο τίτλος τρέχει με σκληρό δίσκο HDD, στο χαμηλότερο πιθανό setting, όμως παρόλα αυτά παγώνει όταν ο Ratchet βρίσκεται εντός του portal. Μπορείτε να δείτε το υλικό στη συνέχεια.

Πάντως, το μέσο αναφέρει πως με πιο μοντέρνο σκληρό δίσκο HDD (σε σχέση με του original PS4), ο τίτλος τρέχει καλύτερα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nixxes Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*