Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sailing Era κυκλοφορεί για PS5, PS4 και Nintendo Switch (trailer)

Η Bilibili ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Sailing Era για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Το sailing simulation RPG της GY Games λανσαρίστηκε για πρώτη φορά σε PC (Steam, Epic Games Store) στις 11 Ιανουαρίου 2023, ενώ από τις 20 Ιουλίου είναι διαθέσιμο και για τις κονσόλες των Sony και Nintendo.

Η ιστορία του Sailing Era διαδραματίζεται μεταξύ 15ου και 17ου αιώνα, όταν η θαλάσσια εξερεύνηση είδε τεράστια άνοδο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν οπουδήποτε θέλουν, με τουλάχιστον 200 διαφορετικούς πιθανούς προορισμούς – λιμάνια, να στρατολογήσουν πλήρωμα, να επενδύσουν στον εξοπλισμό τους και να σχηματίσουν ομάδες ξηράς για διάφορες περιπετειώδεις αποστολές. Παράλληλα θα πρέπει να αποφεύγουν τους πειρατές, ή να τους αντιμετωπίζουν και να τους αιχμαλωτίζουν.


Το Sailing Era περιέχει περισσότερα από 10 ιστορικά καράβια, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια και πίστη στα αυθεντικά, ενώ όλα τους είναι πλήρως customizable.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*