Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam Deck υποστηρίζει ακόμα και simulator για το Playdate, την νέα "ιδιαίτερη" φορητή κονσόλα (vid)

*
Ως μια ακόμα απόδειξη της ευελιξίας του Steam Deck έρχεται ένα Playdate simulator, για αναπαραγωγή τίτλων της φορητής κονσόλας με τη μανιβέλα. Ο Lawrence Yang, ένας από τους designers της Valve, δημοσίευσε ένα video στο Twitter όπου φαίνεται το Playdate simulator να “τρέχει” στο φορητό PC της αμερικανικής εταιρείας.

Το Playdate είναι η μικροσκοπική φορητή κονσόλα της Panic, που στο πλάι διαθέτει μια μανιβέλα και στο εσωτερικό της δεκάδες ασπρόμαυρα 1-bit videogames. Το όνομά της λειτουργεί ως αναφορά στο εβδομαδιαίο λανσάρισμα έξτρα παιχνιδιών και κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2022. Μόνο που, όπως και στην περίπτωση του Steam Deck, οι παραγγελίες του Playdate έχουν τεράστια σειρά προτεραιότητας και όσοι το αγοράζουν περιμένουν μήνες μέχρι να το λάβουν στα χέρια τους.

Όσοι όμως έχουν ήδη στην κατοχή τους το Steam Deck, θα χαρούν ιδιαίτερα με το παρακάτω video. Στην περίπτωση που τους τράβηξε κάποια στιγμή την προσοχή το Playdate φυσικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*