Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από τη Ubisoft ο Dan Hay, παραγωγός της σειράς Far Cry

*
Ο Dan Hay, παραγωγός της σειράς Far Cry για περισσότερα από 10 χρόνια, αποχώρησε από τη Ubisoft. Ο Hay έγινε μέλος της Ubisoft για την ανάπτυξη του Far Cry 3 (τον τίτλο του franchise με τις υψηλότερες βαθμολογίες παγκοσμίως μέχρι και σήμερα) και διατήρησε τον ρόλο του για κάθε έναν από τους τίτλους που ακολούθησαν, συμπεριλαμβανομένων των Far Cry 4, Far Cry Primal, Far Cry 5 και Far Cry New Dawn. Στο Far Cry 5 τέλεσε και ως creative director.

Σύμφωνα με την ίδια τη Ubisoft, ο Dan Hay θα αναζητήσει το επόμενο κεφάλαιο της επαγγελματικής του ζωής αφού αποχωρήσει επισήμως από την εταιρεία στις 12 Νοεμβρίου. Τη θέση του στη Ubisoft Montreal θα πάρει η Sandra Warren, ενώ θα υπάρξει μια ολοκαίνουργια ομάδα από producers και directors που θα την πλαισιώνει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*