Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήρης υποστήριξη από Xbox Series X hardware για το xCloud της Microsoft

*
Η υπηρεσία Xbox Cloud Gaming της Microsoft, υποστηρίζεται πλέον πλήρως από Xbox Series X hardware. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Verge, η σχετική αναβάθμιση ολοκληρώθηκε πρόσφατα και οι παίκτες θα διαπιστώσουν βελτιώσεις στα framerates και τους χρόνους φόρτωσης κατά το streaming τίτλων του Xbox μέσω του διαδικτυου. Πάντως για την ώρα δεν έχει ξεκλειδωθεί η δυνατότητα για streams σε ανάλυση 4Κ και οι μέγιστες επιδόσεις του Xbox Cloud Gaming παραμένουν στα 1080p@60fps. Επιπλέον, η Microsoft έχει στα σκαριά και ένα Xbox app για τηλεοράσεις, που θα επιτρέπει streaming δίχως την ύπαρξη κονσόλας Xbox. Στο ίδιο πλαίσιο, υπάρχουν σχέδια για stream boxes, που θα συνδέονται σε τηλεοράσεις και monitors, εξέλιξη που λογικά θα οδηγήσει στην αναβάθμιση της ανάλυσης του Xbox Cloud Gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*