Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2018: H Housemarque ανακοίνωσε το Stormdivers

*
Η φινλανδική Housemarque (Nex Machina, Resogun, Super Stardust) ανακοίνωσε στη Gamescom 2018 το νέο της PC game, το οποίο θα έχει τίτλο Stormdivers και θα εστιάζει στο κομμάτι του multiplayer. Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα πρόκειται για ένα third person sci-fi battle royale game με διαφορετικά classes, χαρακτήρες με ξεχωριστές δυνατότητες, οχήματα και αρκετό pvp περιεχόμενο. Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα πρέπει να το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Φαίνεται πάντως πως η ομάδα ανάπτυξης τηρεί την απόφασή της να αφήσει το arcade genre, το οποίο και σε πρόσφατη δήλωσή της θεωρεί «νεκρό» για την αγορά του gaming. Το Stormdivers βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης εδώ και δύο χρόνια και μπορείτε να δείτε ένα σχετικό trailer μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*