Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2018: Ανακοίνωση του Underworld Ascendant

*
Το ανεξάρτητο studio OtherSide Entertainment, με επικεφαλής τους Paul Neurath (Thief, Ultima Underworld) και Warren Spector (Deus Ex, Epic Mickey), έχει μπει στην τελική ευθεία ανάπτυξης του Underworld Ascendant και τι καταλληλότερο από ένα trailer για την Gamescom 2018, ως έναν άτυπο εορτασμό. Το παιχνίδι πραγματεύεται την ιστορία του 'The Ascendant', ο οποίος έχει κληθεί στην Stygian Abyss από έναν μυστηριώδη τύπο με το όνομα Cabirus. Από εκεί ο ήρωας ενημερώνεται για την ύπαρξη του Typhon, μίας κοινής απειλής για όλους τους κόσμους, με αποτέλεσμα να μπλέξει σε έναν κυκεώνα αποκάλυψης μυστικών της Abyss και απόδοσης εύνοιας και αρχέγονων δυνάμεων από τους προγόνους, για την καταπολέμηση του μεγάλου κακού.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των developers, έχουν φροντίσει έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για όλα τα διαφορετικά playstyles ενώ η εξερεύνηση σε ένα περιβάλλον που αντιδρά δυναμικά στις ενέργειες του παίκτη, ανταμείβεται πλουσιοπάροχα. Η μεγάλη ποικιλία από items, skills και abilities ενθαρρύνει τον πειραματισμό στο gameplay. Το Underworld Ascendant θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, για PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*