Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2018: Η σειρά Settlers επιστρέφει

*
H Ubisoft ανακοίνωσε στη Gamescom 2018 πως επαναφέρει στο σήμερα άλλη μια σημαντική σειρά του παρελθόντος, το Settlers. Συγκεκριμένα, η Ubisoft θα δώσει εκ νέου στην κυκλοφορία τα Settlers 1-7, ενώ ανακοίνωσε και μια νέα σειρά παιχνιδιών που θα εμφανιστεί απλά ως…The Settlers από το 2019 κι έπειτα. Το δελτίο Τύπου δεν αναφέρει κάτι καινούργιο, καθώς η σειρά θα πατήσει στα γνωστά μονοπάτια και θα καλέσει τους παίκτες να απολαύσουν κλασικούς μηχανισμούς στρατηγικής. Τα The Settlers 1-7 θα κυκλοφορήσουν στο The Settlers History Collection στις 15 Νοεμβρίου 2018 και το πρώτο από αυτά είναι από σήμερα διαθέσιμο μόνο του μέσω της υπηρεσίας uPlay. Δείτε δύο σχετικά trailers στη συνέχεια του άρθρου, αξίζοντας να σημειώσουμε πως τόσο τα παλιά παιχνίδια, όσο και η νέα σειρά δημιουργούνται από την Blue Byte, η οποία δουλεύει επίσης στο νέο Anno game που θα έρθει μέσα στη χρονιά.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*