Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Ανακοινώθηκαν τα πλάνα της Microsoft

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα πλάνα της για τη Gamescom 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Αυγούστου 2019 στο Koelenmesse της Κολονίας (Γερμανία). Για ορεκτικό θα υπάρξει ένα νέο επεισόδιο του Inside Xbox που θα προβληθεί ζωντανά από το Gloria Theatre της Κολονίας, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 18:00. Θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω xbox.com, Mixer, Twitch, YouTube, Facebook και Twitter.

Από 21 έως και 23 Αυγούστου, πάλι στο Gloria Theatre θα τρέχει το Xbox Open Doors που θα παρέχει στους παρεβρισκόμενους την ευκαιρία συμμετοχής σε community events, game tournaments, panel sessions και άλλες συναρπαστικές εμπειρίες.


Στο περίπτερο της Microsoft θα υπάρχουν σχεδόν 200 τερματικά με τίτλους που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν για Xbox One και PC. Μεταξύ των διαθέσιμων παιχνιδιών από τα Studios της Microsoft θα είναι τα Age of Empires II Definitive Edition, Battletoads, Bleeding Edge, Gears 5, Halo: The Master Chief Collection για PC και Minecraft Dungeons. Από third-party κυκλοφορίες το "παρών"θα δώσουν τα Borderlands 3, Doom Eternal, NBA 2K20 και Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint.



Ακόμα οι fans θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν το Project xCloud και να πάρουν μια ιδέα από τη δύναμη του cloud gaming σε φορητές συσκευές. Επιπλέον πιστή στην αρχή οτι το gaming θα πρέπει να είναι προσβάσιμο σε όλους, σχεδόν σε κάθε τερματικό θα υπάρχει Xbox Adaptive Controller, εύκολη πρόσβαση για αναπηρικά καροτσάκια και πινακίδες στα αγγλικά και τα γερμανικά.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχουν έτοιμες συνθέσεις υπολογιστών που θα αναδεικνύουν τη δύναμη του gaming σε Windows PCs και τέλος όσοι επιθυμούν να αγοράσουν είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα συλλεκτικής αξίας εμπευσμένα από τα αγαπημένα τους franchises, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν από το Xbox Official Gear Shop. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*