Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Nvidia και Mojang παρουσιάζουν το Minecraft με υποστήριξη Ray Tracing (video)

Στην Gamescom 2019, το στούντιο Mojang και η Nvidia παρουσίασαν ένα demo του Minecraft που έτρεχε με το πολλά υποσχόμενο update με την προσθήκη υποστήριξης για Ray Tracing. Στα βίντεο που ακολουθούν βλέπουμε την χρήση που κάνει το παιχνίδι στην πανέμορφη τεχνική απεικόνισης πάνω στην οποία έχουν βασίσει το rendering των σκιών, του φωτός και των αντανακλάσεων. Ο renderer του παιχνιδιού έχει ανανεωθεί πλήρως και χρησιμοποιεί πλέον globalillumination σε πραγματικό χρόνο με αποτέλεσμα αντικείμενα που έχουν το δικό τους φως να το διανέμουν στον χώρο.

Επιπλέον επιφάνειες όπως το νερό και το γυαλί θα διαθέτουν ακριβής αντανακλάσεις. Παρακάτω ακολουθούν δυο βίντεο που παρουσιάζουν τα βελτιωμένα γραφικά του Minecraft με το βίντεο του DigitalFoundry να δίνει μια πολύ καλή τεχνική ανάλυση στις βελτιώσεις.




Δυστυχώς δεν δόθηκε ημερομηνία διάθεσης για το patch που προσθέτει την τεχνική Ray Tracing στο Minecraft. Να αναφέρουμε επίσης ότι όταν αυτό γίνει διαθέσιμο θα απαιτεί Windows 10 με DirectX 12 και φυσικά αποκλειστικά για τις κάρτες γραφικών της Nvidia που υποστηρίζουν την τεχνική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*