Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Η Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει Xbox exclusives σε PS4 και Nintendo Switch

*
Ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τη φημολογία που ξέσπασε το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την κυκλοφορία Xbox exclusive games σε ανταγωνιστικά συστήματα. Στο πλαίσιο της Gamescom 2019, εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας σημείωσε πως για το μέλλον, τα παιχνίδια των Xbox Game Studios θα παραμένουν αποκλειστικά στην πλατφόρμα Xbox (PC και κονσόλες). Ταυτόχρονα τονίστηκε πως οι τελευταίες εξαγορές έφεραν μεν αρκετές νέες ομάδες στην ιδιοκτησία της εταιρείας του Redmond, ωστόσο υπήρχαν από πριν κάποια συμβόλαια που θα τιμηθούν μέχρι κεραίας.

«Τα επόμενα games θα είναι αποκλειστικά για τις πλατφόρμες μας. Δεν έχουμε σχέδια να κυκλοφορήσουμε exclusive τίτλους μας σε άλλες κονσόλες», σημείωσε χαρακτηριστικά. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως όλη η ιστορία ξεκίνησε με τη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Microsoft και Nintendo και η οποία τους τελευταίους μήνες έφερε τα Cuphead και Ori and the Blind Forest στο υβριδικό σύστημα της Nintendo, αλλά και τους ήρωες τίτλων της Rare στο Super Smash Bros. Ultimate.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*