Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gamescom 2019: Νέο trailer για το Shenmue III με τίτλο ‘A Day in Shenmue’

Η Deep Silver δημοσίευσε ένα ακόμη trailer για το Shenmue III κατά τη διάρκεια της Gamescom 2019, με τίτλο ‘A Day in Shenmue΄. Όπως είναι αυτονόητο, το υλικό περιλαμβάνει στιγμές από κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η καθημερινότητα στον κόσμο του παιχνιδιού. Για άλλη μια φορά, το παιχνίδι αναπτύσσεται από τον Yu Suzuki, ενώ έχει δοθεί βάρος στους χαρακτήρες και την ιστορία τους. Το σύστημα μάχης έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις και έχει προσαρμοστεί περισσότερο στα σημερινά δεδομένα, ενώ εξαιρετική δουλειά φαίνεται πως έχει γίνει και στον κόσμο του, φέρνοντας έτσι τον παίκτη μπροστά σε μια άκρως επικίνδυνη έκδοση της Κίνας.

H διάρκεια του παιχνιδιού αναμένεται στις 35-40 ώρες. Δείτε το νέο trailer στη συνέχεια του άρθρου. Το Shenmue III έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC και PS4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*