Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ghostbusters περιλαμβάνει το Haunted Hallows event του Rocket League (trailer)

Το Rocket League έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, για πρώτη χρονιά μετά το 2015 που λανσαρίστηκε. Αφορμή αποτέλεσε η μετατροπή του σε free to play και από την ημέρα εκείνη καταγράφει εκατομμύρια χρηστών που παίζουν ταυτόχρονα. Σίγουρα πήρε ώθηση και από το crossover event με το Fortnite, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της εποχής μας.

Τέτοιου είδους συνεργασίες δεν σταματάνε και το Rocket League υποδέχεται το Halloween με ένα νέο Haunted Hallows event. Αυτή τη φορά θα μπορέσουν να ξεκλειδώσουν μια σειρά από αντικείμενα που είναι εμπνευσμένα από το Ghostbusters franchise. To event θα τρέξει από 20 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου 2020. Οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια σειρά από δοκιμασίες και ως ανταμοιβή θα λάβουν αντικείμενα όπως τα Ghostbusters Wheels, Slimer Topper και Mood Slime Boost.


Ακόμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αντικείμενα που είχαν προσφερθεί σε προηγούμενα Haunted Hallows events. Αυτά περιλαμβάνουν τα Stay Puft και Reaper Goal Explosions, ενώ επισρέφει το Ecto-1.

Όμως, το φετινό Haunted Hallows έρχεται με Limited Time Modes, το Haunted Heatseaker και το Spike Rush.

Το Rocket League κυκλοφορεί για Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*