Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 4Α Games ξεκίνησε προσλήψεις για το νέο IP που ετοιμάζει

*
H 4A Games, ομάδα πίσω από τη σειρά Metro, ξεκίνησε προσλήψεις για ανθρώπους που θα δουλέψουν στο νέο IP που ετοιμάζει. Η ομάδα φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο ΑΑΑ game και αυτή τη στιγμή αναζητάται ένας senior game designer, καθώς το project είναι στα αρχικά στάδιά του. Η θέση περιγράφει εργασία σε ένα «νέο AAA IP από τους δημιουργούς της σειράς Metro με το πιο ζωντανό περιβάλλον που έχει εμφανιστεί σε παιχνίδι», χωρίς να δίνονται παραπάνω πληροφορίες. Στις υπόλοιπες θέσεις εργασίας που φαίνονται, το studio ψάχνει creature concept artist, κάτι που σημαίνει πως οι μάχες του θα έχουν και μη-ανθρώπινους χαρακτήρες. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της 4A Games ήταν το Metro Exodus του 2019 που αναβαθμίστηκε τον Μάιο και για τα PS5 και Xbox Series X/S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*