Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H AMD αποκάλυψε τη νέα CPU της

Κατά τη διάρκεια του New Horizon event της AMD αποκαλύφθηκε η νέα CPU της εταιρείας που θα ονομάζεται Ryzen. Το πρώτο chip της νέας οικογένειας έχει για την ώρα την κωδική ονομασία Summit Ridge και θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Πρόκειται για μια 8-πύρηνη CPU που με βάση τα Handbrake και ZBrush benchmark test, στον τομέα του gaming ξεπερνάει σε απόδοση την Intel Core i7-6900K CPU. Επιπλέον, το Summit Ridge θα υποστηρίζει 16 threads, θα είναι χρονισμένο στα 3.4Ghz, θα διαθέτει 20MB of L2+L3 cache και θα υποστηρίει sensing και adaptive τεχνολογίες. Τέλος, η λογική λέει ότι θα είναι φτηνότερο από την Intel Core i7-6900K.



Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα που προκύπτουν από το συνδυασμό του Ryzen και Vega που τρέχουν το νέο Star Wars: Battlefront’s Rogue One DLC στα 4Κ με πάνω από 60fps.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Μακαρι να ειναι αληθεια και να μπει ενα τελος στο προβαδισμα που εχει η intel. Να αρχισει ο ανταγωνισμος να μειωνει τις τιμες και να βελτιωθουν οι επιδοσεις γιατι υπαρχει μια στασιμοτητα πια στην αγορα των cpu με πολυ μικρη βελτιωση στις επιδοσεις σε καθε νεα φουρνια, αν και αυτο ειναι κυριως θεμα τεχνολογιας αλλα σιγουρα η Intel εχει επαναπαυτει αφου δεν εχει ανταγωνισμο στο high end κομματι.

*