Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H BioWare επιμένει στη σειρά Mass Effect και ετοιμάζει νέα games

*
Μετά την κυκλοφορία του Mass Effect: Andromeda, αναφορές ήθελαν την σειρά να μπαίνει στον πάγο με την EA και την BioWare να μη θέλουν να συνεχίσουν τη σειρά αμέσως μετά την κακή πορεία του τίτλου. Σύμφωνα με πρόσφατες συζητήσεις με τα ανώτερα στρώματα της BioWare, φαίνεται πως το στούντιο θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεχίσει την ανάπτυξη της σειράς με νέους τίτλους. Ο Mark Darrah, παραγωγός του Anthem και της σειράς Dragon Age, είπε στο Polygon χαρακτηριστικά: «δεν έχουμε τελειώσει με το Mass Effect. Η σειρά Mass Effect είναι ένα σύμπαν γεμάτο με ευκαιρίες για να πούμε ιστορίες. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την βάση που μας έδωσε το Andromeda και να συνεχίσουμε από εκεί. Μπορούμε να πιάσουμε ως βάση το Mass Effect 3 και να πούμε και άλλες ιστορίες».



H Casey Hudson είμαι πως «η σειρά είναι ζωντανή, σκέφτομαι συνεχώς τα πράγματα που κάνουν τρομερή τη σειρά, είναι θέμα χρόνου». Τέλος, ο παραγωγός της BioWare, Michael Gamble απάντησε στο Twitter στο ίδιο κλίμα, σημειώνοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει με τη σειρά Mass Effect.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*