Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blizzard ρίχνει το ban hammer της σε 74.000 botters του World of Warcraft Classic

*
Το World of Warcraft Classic εδώ και αρκετούς μήνες έχει πέσει θύμα των botters, με τους παίκτες να δηλώνουν πως τα bots καταστρέφουν το παιχνίδι και την οικονομία του. Τώρα, η εταιρία σε ένα forum post της αποκάλυψε πως έχει κλείσει πάνω 74.000 λογαριασμούς WOW στην Αμερική, Ωκεανία και Ευρώπη.

Η πλειοψηφία αυτών των λογαριασμών βρέθηκαν να χρησιμοποιούν κάποιο εργαλείο για να κάνουν farm resources ή να σκοτώνουν εχθρούς πολύ πιο αποτελεσματικά από τους άλλους παίκτες. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, η εταιρία είχε δεχτεί reports για παίκτες που δεν έχουν ασχοληθεί με bots. Αν και η ίδια το αναγνώρισε πως υπάρχουν παίκτες καλύτεροι από τους άλλους, πολλοί είναι αυτοί που νευριάζουν που βλέπουν κάποιον και θεωρούν πως είναι bot. Φυσικά, αναγνώρισε επίσης πως, όπως σε όλα τα online games, έτσι και στο WOW Classic, o παίκτης  που "έφαγε" ban γυρνάει πολύ γρήγορα στο παιχνίδι.


Για αυτό το λόγο, η Blizzard  προσπαθεί να προστέσει βελτιώσεις στο παιχνίδι οι οποίες θα αντιμετωπίζουν το cheating πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα, ωστόσο, όπως και πολλές ομάδες ανάπτυξης, έτσι και η ίδια έχει να ανέβει μια δύσκολη ανηφόρα για να φτάσει στον τελικό της προορισμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*