Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bungie αποκάλυψε τα expansions του Destiny 2 για τα 2020, 2021 και 2022 (trailer)

Το livestream της Bungie έφτασε στο τέλος του και μαζί του σωρεία πληροφορίων περιμένουν τους fans του Destiny 2. Τα δύο πρόσφατα teasers με την Eris Morn και τον Drifter έρχονται στην κορύφωση τους με την The Stranger του Destiny 1 να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Europa για την ανακοίνωση του νέου expansion του παιχνιδιού, με την ονομασία Beyond Light που θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.



Το Beyond Light μας φέρνει στην μεγάλη μάχη των guardians ενάντια στις πυραμίδες του Darkness, με νέους εχθρούς, περιοχές να βρίσκονται στον ορίζοντα. Το νέο expansion μας φέρνει παράλληλα το νέο class του παιχνιδιού με την ονομασία Stasis.

Το σημερινό livestream σηματοδοτεί επίσης και την έναρξη του νέου, Season 11 του Destiny 2, με όνομα Season of Arrivals. Στο νέο season καλούμαστε να ανακαλύψουμε τον σκοπό των πυραμίδων που βρίσκονται στον γαλαξία. Το Season of Arrivals θα μας προσφέρει ένα νέο dungeon αφιερωμένο στους The Nine, νέο gear και exotic quest.



Το Beyond Light θα είναι το πρώτο από τα τρία expansions που θα δούμε στο παιχνίδι μέσα στα επόμενα χρόνια, με την Bungie να παρουσιάζει το πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια, με τα expansions The Witch Queen το 2021 και το LightFall (ως προσωρινό τίτλο) το 2022.

Για το Beyond Light παρουσιάστηκε το περιεχόμενο των pre-order bonuses που περιλαμβάνουν η Deluxe Edition και η Standard. Όσοι αποκτήσουν την Deluxe Edition θα έχουν πρόσβαση στο exotic pulse rifle “No Time To Explain” του Destiny 1 μαζί με ένα Ghost cell, ένα emote και emblem, σε αντίθεση με την Standard που περιλαμβάνει μόνο το Ghost cell και το emblem.

Παράλληλα, από σήμερα μέχρι και τις 16 Ιουνίου θα μπορείτε να αποκτήσετε τα προηγούμενα expansions του Destiny 2, Forsaken και Shadowkeep σε μειωμένη τιμή, όπως αντίστοιχα και το Upgrade Edition.



Φυσικά δεν απουσίασαν και οι νέες κονσόλες, καθώς η Bungie ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τίτλου σε PS5 και Xbox Series X. Η εταιρεία έχει ως στόχο να βελτιώσει την εμπειρία του Destiny 2 σε 4K ανάλυση και 60 fps. Επιπλέον, στο τραπέζι των ανακοινώσεων έπεσαν τo cross-play και η μεταφορά των expansions από την μια πλατφόρμα στην άλλη.

Ωστόσο, η Bungie μπορεί να δίνει πολλά, αλλά θα πρέπει να αρχίσει να αφαιρεί προσωρινά περιεχόμενο με σκοπό να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα το μέγεθος του παιχνιδιού. Όπως ανέφερε η Bungie, το Destiny 2 θα λάβει περιεχόμενο από το Destiny 1, αλλά παράλληλα περιεχόμενο που δεν χρησιμοποιείται συχνά μέσα στο παιχνίδι θα μπαίνει σε διαδικασία vault με σκοπό να γίνεται διαθέσιμο σταδιακά ως μορφή event. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bungie

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Destiny 2
    • 16+ pegi 16+
      • 7.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (5)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.destinythegame.com/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*