Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H CD Project RED θέλει στο μέλλον να δουλεύει εναλλάξ στις σειρές The Witcher και Cyberpunk

*
Η CD Project RED έχει ορίσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 για τον Απρίλιο του 2020, ταυτόχρονα όμως έχει το βλέμμα της και στο μέλλον τόσο του αναμενόμενου τίτλου όσο και των υπολοίπων franchises που κατέχει κάτω από την σκεπή της. Σύμφωνα με τον χρήστη @DomsPlaying του Twitter η CD Project RED έχει ως στόχο να κάνει διαδοχικές κυκλοφορίες παιχνιδιών από τα franchises του Cyberpunk και Witcher.

Η εταιρεία πιστεύει ότι η διατήρηση της σταθερής ανοδικής πορείας του προφίλ της εξαρτάται από την περαιτέρω ενίσχυση των ικανοτήτων στην ανάπτυξη videogames και τη διατήρηση του καλού επιπέδου επικοινωνίας με την παγκόσμια gaming κοινότητα. Η διαχείριση δυο ξεχωριστών και ταυτόχρονα μεγάλων franchises, μαζί με αρκετές αυτόνομες ομάδες ανάπτυξης δίνουν στην CDPR την ικανότητα να εργάζεται παράλληλα σε πολλά επίπεδα με αποτέλεσμα να διευκολύνονται μακροπρόθεσμα οι κυκλοφορίες. Αυτή η ενοποίηση με ταυτόχρονη ανάπτυξη δυο έργων, υποστηριζόμενη από αρκετές ανεξάρτητες ομάδες επιτρέπει επίσης την καλύτερη διαχείριση παραγωγικών και οικονομικών δραστηριοτήτων, ελαχιστοποιεί τους κινδύνους και κάνει ευκολότερη για τους υπαλλήλους την εύρεση επαγγελματικής ικανοποίησης.




Σε άλλα σημεία της ανάρτησης στο twitter γίνεται αναφορά στο δυναμικό της CD Project RED, που διαθέτει περισσότερους από 953 υπαλλήλους, με τους 777 να εργάζονται για την CDPR και άλλους 176 για την πλατφόρμα διανομής GOG.com. Επιπλέον αναφέρθηκε πως το The Witcher 3 πούλησε περισσότερα αντίτυπα στο πρώτο μισό του 2019 σε σχέση με το ίδιο χρονικό διάστημα το προηγούμενο έτος.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Η έκδοση για το Google Stadia θα έρθει αργότερα μέσα στο 2020. Το The Witcher 3: Wild Hunt αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου 2019 για το Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*