Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Crytek επιβεβαιώνει ότι το Crysis Remastered θα περιλαμβάνει μόνο το πρώτο παιχνίδι

*
H Crytek, η εταιρία που δημιούργησε την σειρά Crysis, επιβεβαίωσε στο Inverse.com ότι το επικείμενο Crysis Remastered θα περιλαμβάνει μόνο το campaign του πρώτου παιχνιδιού. Σε ένα διεγραμμένο tweet, ο Tim Willits της Saber Interactive ανέφερε ανάμεσα σε πολλά άλλα την λέξη remasters, κάτι που δημιούργησε τις ελπίδες στους fans της σειρας ότι στο remastered θα συμπεριλαμβάνεται το expansion Warhead, ακόμα και τα Crysis 2 και 3. Ωστόσο, με την ανακοίνωση αυτή, η εταιρία έδωσε ένα τέλος σε αυτές τις ελπίδες.

Μετά το leak του remastered, οι fans έψαξαν βαθύτερα με αποτέλεσμα να βρουν σε ποιές πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος. Επειτά από λίγες ώρες ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση και το teaser από την Crytek.


To Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch φέτος το καλοκαίρι με high-resolution textures, υποστήριξη ray-tracing, νέα light settings και improved visual effects.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*