Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA απέσυρε τη διαφήμιση των FIFA microtransaction από παιδικά έντυπα

*
Μετά τον ντόρο που έγινε από την εμφάνιση διαφήμισης των microtransactions για το FIFA σε παιδικό περιοδικό, η ΕΑ ανακοίνωσε πως την αποσύρει. Η εταιρεία προωθούσε τυπικά τα FIFA Points και τα σχετικά πακέτα της για τους παίκτες του FUT mode, για τα οποία ωστόσο απαιτείται να δαπανηθούν χρήματα. «Καταλαβαίνουμε και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα όσα ειπώθηκαν και το πως προσεγγίστηκε ένα κανάλι επικοινωνίας που απευθυνόταν σε παιδιά», ανέφερε εκπρόσωπος της ΕΑ σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. «Γνωρίζουμε το θέμα και κατανοούμε πως αυτή η διαφήμιση εμφανίστηκε σε ένα περιβάλλον που δεν έπρεπε. Εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή με τη διαφημιστική μας για να αποσυρθεί από τα υπόλοιπα αντίτυπα του παιδικού καταλόγου που έχει εκτυπωθεί, ενώ αναθεωρήσαμε και όλα τα πλάνα μας για τη διαφημιστική καμπάνια του παιχνιδιού», συμπλήρωσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*