Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA εξαγόρασε την Respawn Entertainment

*
Με ένα ποσό που αγγίζει τα 455 εκατομμύρια δολάρια, η EA προχώρησε στην εξαγορά της Respawn, της ομάδας που ανέπτυξε τη σειρά παιχνιδιών Titanfall. Τα νέα έρχονται λίγες εβδομάδες μετά το κλείσιμο της Visceral Games και μετά από αρκετές εβδομάδες φημολογίας για το μέλλον της ίδιας της Respawn. Όπως μαρτυρά μάλιστα άνθρωπος που έχει πρόσβαση σε έγγραφα που ανταλλάχθηκαν αυτές τις ημέρες, η ΕΑ κατάφερε να πλειοδοτήσει έναντι της Nexon που εδρεύει στη Νότια Κορέα και ανέλαβε την κυκλοφορία του Titanfall mobile game. Μάλιστα, η Respawn θα λάβει και σχετικά bonus αν τα επερχόμενα Star Wars και Titanfall 3 games καταφέρουν να λάβουν υψηλό μέσο όρο στο Metacritic.



Η Respawn ιδρύθηκε το 2010 από τους Jason West και Vince Zampella, οι οποίοι ανήκαν στην ομάδα του Call of Duty. Το πρώτο Titanfall κυκλοφόρησε το 2014 αποκλειστικά στο box, ενώ το δεύτερο μέρος της σειράς κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν πήγε καλά εμπορικά, κυρίως λόγω του ότι έπεσε πάνω στην κυκλοφορία των Call of Duty και Battlefield 1 (το οποίο, παραδόξως(;), κυκλοφόρησε η ΕΑ). Το επόμενο μεγάλο project της Respawn είναι το νέο Star Wars action adventure game που είχε αναλάβει η Visceral Games, το Titanfall 3 και ένα VR game για το Oculus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • platonxii
    • Το χρονικό παράθυρο που κυκλοφόρησε πέρσι το Titanfall 2 ήταν σε κάθε επίπεδο, δολοφονικό.

      Μήνες μετά, σε συζήτηση που είχα με αρκετούς gamers/συντάκτες, όποιος δεν το έβαλε στα Top του 2016 ήταν πολύ απλά γιατί δεν το είχε παίξει.

      Βλέπω τη Respawn μετά το Titanfall 3, να φτιάχνουν χάρτες για το εκάστοτε Battlefield, Battlefront και ό,τι άλλο σε BF αποφασίσει να κυκλοφορήσει η EA :(

    • yaponvezos
    • 2 παιχνίδια το πολύ ακόμη και μετά από εδώ παν κι οι άλλοι.

      Γλίτωσαν από την Activision οι άνθρωποι για να πάθουν με την EA.

      Η MS που είναι ακριβώς στην ιστορία αυτή; Πόσος ύπνος;

*