Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Electronic Arts μάς δίνει μια πρώτη γεύση από next-gen γραφικά με next-gen hair rendering (trailers)

*
Electronic Arts και DICE έδωσαν στη δημοσιότητα μερικά βίντεο όπου παρουσιάζουν τις νέες τεχνικές απεικόνισης μαλλιών που έχουν ενσωματωθεί στην Frostbite Engine. Όπως δήλωσε η EA, σκοπός είναι η ουσιαστική αλλαγή στον χώρο της απεικόνισης σε πραγματικό χρόνο των μαλλιών σε σημείο όπου αυτά θα αγγίξουν σε ποιότητα, την ποιότητα του κινηματογράφου.

Επιπλέον τα βίντεο που ακολουθούν έχουν ως στόχο να μας δώσουν μια πρώτη γεύση για το πως θα είναι τα παιχνίδια που θα βασίζονται στην Frostbite Engine στο μέλλον.


Τα βίντεο που ακολουθούν παρουσιάζουν διάφορες δυναμικές αλλαγές στους χρωματισμούς των μαλλιών ώστε να φανεί η ομαλότητα στην αλλαγή του όγκου αλλά και του χρώματος.









EA και DICE θα δώσουν ακόμα περισσότερο υλικό τις προσεχείς ημέρες και εμείς θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους με τις τελευταίες εξελίξεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*