Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της Ready At Dawn

*
Η Facebook ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στο δυναμικό της τη Ready At Dawn. Σε συνεργασία με την Oculus Studios, η Ready At Dawn έχει αναπτύξει αρκετούς τίτλους για την πλατφόρμα VR όπως τα Lone Echo, Echo Arena και Echo Combat. Το πρώτο project με το οποίο θα ασχοληθεί στο studio μετά την εξαγορά του είναι το Lone Echo II.

Η Ready At Dawn θα τοποθετηθεί κάτω από την Oculus Studios και η νέα πραγματικότητα αφορά όλη την ομάδα των developers που θα συνεχίσουν να συνεργάζονται απλά με διαφορετικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Σας θυμίζουμε ότι σημαντικά παιχνίδια στα οποία η Ready At Dawn έχει αφήσει το στίγμα της είναι τα Daxter, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta και The Order: 1886.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*