Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ghost Story Games και ο Ken Levine ετοιμάζουν ένα νέο Immersive Simulator

*
Η ομάδα ανάπτυξης της σειράς BioShock, Irrational Games, έχει αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια όνομα σε Ghost Story Games. Το στούντιο με επικεφαλής τον Ken Levine έχει μείνει τα τελευταία έξι χρόνια χωρίς κάποια κυκλοφορία παιχνιδιού. Επιπλέον, το στούντιο μίκρυνε και άλλαξε κατεύθυνση με στόχο την δημιουργία μικρότερων σε βεληνεκές παιχνιδιών βασισμένα κυρίως στην αφήγηση. Τα τελευταία χρόνια έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι έχει διάφορες ιδέες για το τι θέλει να αναπτύξει στη συνέχεια αλλά ποτέ δεν είχαμε εικόνα. Από ότι φαίνεται και βάση μιας ανάρτησης για θέση εργασίας στο επίσημο site της Take Two Interactive, το επόμενο παιχνίδι της Ghost Story Games μπαίνει σιγά σιγά στη διαδικασία ανάπτυξης και ανήκει στο γένος των immersive sims.



Η θέση εργασίας δεν αναφέρει πολλά σχετικά με το παιχνίδι δίνει όμως μια εικόνα περί τίνος πρόκειται, αφού μέσα στα απαιτούμενα είναι η εμπειρία σε shooters και action RPG τίτλους. Σχετικά με το μέλλον της σειράς BioShock δεν έχουμε κάποια ενημέρωση και για οτιδήποτε νεότερο αναφορικά με τον νέο τίτλο της Ghost Story Games θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*