Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Iroha έρχεται στο Samurai Shodown (trailer)

Ο publisher Athlon Games και η developer SNK ανακοίνωσαν πως, ο νέος χαρακτήρας σε μορφή downloadable content θα προστεθεί στο Samurai Shodown στις 13 Μαΐου 2020. Πρόκειται για την Iroha και μπορείτε να την αγοράσετε σαν standalone DLC στην τιμή των €5,99 ή με το Seaon Pass 2 που κοστίζει €19,99 και σας προσφέρει, πέρα από την Iroha, και άλλους 3 χαρακτήρες για το παιχνίδι.

Το Samurai Shodown είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και Google Stadia. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού για PC θα γίνει σύντομα μέσω του Epic Games Store.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • clapiotis
    • Όταν με το καλό έρθει η ώρα για επανασχεδιασμό του site να προσλάβετε άλλη εταιρεία. Τόσο ωραίο υλικό από άρθρα και χάνεται μέσα από τον χαοτικό σχεδιασμό της αρχικής σελίδας και το ακόμα πιο μπερδεμένο ανακάτεμα με τις διαφημίσεις που μοιάζουν σαν άρθρα. Οι διαφημίσεις δε, τεράστιες, ενώ οι ειδήσεις είναι σε περιορισμένο χώρο και δεν προλαβαίνουν να μείνουν στην αρχική σελίδα. ΄Τα μεγέθη των γραμματοσειρών δεν έχουν συνοχή, και εκεί που πρέπει να είναι μεγάλα, στις ειδήσεις, σχεδόν χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να διαβάσεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο του zoom.

*