Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Metroid: Samus Special Edition έρχεται σε Game Boy cartridge steelbook

*
Κατά τη διάρκεια της E3 2017 η Nintendo ανακοίνωσε ένα δισδιάστατο τίτλο Metroid για το Nintendo 3DS με την ονομασία Metroid: Samus Returns, ο οποίος αποτελεί remake του δευτέρου κεφαλαίου της σειράς που αρχικά κυκλοφορήσε το 1991 για το Game Boy. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η MercurySteam, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 39,99 δολαρίων. Πριν από λίγο αποκαλύφθηκε ότι θα διατεθεί και μια συλλεκτική έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει ένα Game Boy cartridge-styled steelbook case, όπως ακριβώς το αρχικό cartridge του Metroid 2: Return of Samus.



Σύμφωνα με την Nintendo UK, η συλλεκτική έκδοση του τίτλου θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένα αντίτυπα, ενώ θα περιλαμβάνει -επίσης- το παιχνίδι σε φυσική μορφή, ένα ψηφιακό κωδικό για να κατεβάσετε το αρχικό game του Game Boy μέσω του eShop της Nintendo, το προαναφερθέν steelbook, soundtrack με 25 tracks από όλη τη σειρά Metroid, ένα χρυσό “S” pin badge, ένα μπρελόκ κλειδιών και artbook 40 σελίδων. Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό εάν η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, ούτε και το πόσο θα κοστίζει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*