Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ανακοίνωσε το Ultimate Game Sale

*
Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το φετινό Ultimate Game Sale θα διαρκέσει 4 ημέρες παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ θα μπορείτε να προμηθευτείτε με έκπτωση έως και 65% τίτλους από το Xbox Store. Βέβαια, οι χρυσοί συνδρομητές της υπηρεσίας του Xbox Live θα έχουν μια επιπλέον προσφορά της τάξεως του 10% σε περισσότερα από 300 παιχνίδια που θα είναι σε μειωμένη τιμή.



Το Ultimate Game Sale θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με το παρακάτω trailer, μερικά από τα παιχνίδια που θα είναι σε προσφορά για το Xbox One είναι τα Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Prey, Rocker League, Call of Duty: Infinite Warfare και για το Xbox 360 τα Call of Duty: Black Ops II, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto V και άλλα. Τέλος, στο συγκεκριμένο sale θα υπάρχουν και προσφορές σε τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει και για Windows 10 όπως Resident Evil 7, Dead Rising 4, Halo Wars 2 και άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*