Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft μετατρέπει το Xbox Party Chat σε δωρέαν υπηρεσία

*
Η Microsoft ανακοίνωσε πως το Xbox Party Chat σύντομα θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους κατόχους Xbox. Η εταιρία έχει αρχίσει τις δοκιμές στο νέο dashboard του Xbox και οι testers από σήμερα ξεκλείδωσαν το Xbox Party Chat, το multiplayer σε free-to-play games και την λειτουργία Looking for Groups (LFG).

Η Microsoft μετανομάζει το Xbox Live σε Xbox Network και έχει ως σκοπό να αφαιρέσει το paywall για τα παιχνίδια free-to-play multiplayer. Δηλαδή, δεν θα χρειάζεται η συνδρομή Xbox Live Gold για να παίξει κάποιος παιχνίδια όπως το Fortnite.

Οι αλλαγές αυτές θα είναι διαθέσιμες για όλους μέσα στους επόμενους μήνες. Μαζί με το dashboard update θα κυκλοφορήσει και ένα firmware update για το Xbox Wireless Headset που θα βελτιώσει τα microphone monitoring levels και θα μειώσει την ένταση των status tones.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*