Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo διακόπτει την παραγωγή του NES Classic Edition και στην Ευρώπη

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πως μετά την αγορά της Ιαπωνίας και της Αμερικής η παραγωγή του NES Classic Edition διακόπτεται και για την αγορά της Ευρώπης, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως η παραγωγή της κονσόλας διακόπτεται παγκοσμίως. Επί του παρόντος η εταιρεία ανακοίνωσε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της η παραγωγής της συγκεκριμένης κονσόλας και πως όλο το βάρος της έχει πέσει στο Nintendo Switch, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να συνεχιστεί η παραγωγή, όμως αυτό είναι κάτι που όταν συμβεί θα το επιβεβαιώσει η ίδια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.



Πλέον, όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη κονσόλα θα πρέπει να την αναζητήσουν στο eBay, όπου και η τιμή της κυμαίνεται από 215 έως και 250 δολάρια η κονσόλα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις φτάνει μέχρι και τα 325 δολάρια η κάθε δημοπρασία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • TechPriestXS
    • Δηλαδή πως να ρίξει το βάρος της για το switch αφού μιλάμε για ένα .. gadget? το οποίο είναι fixed hardware/software... Δεν το καταλαβαίνω Δεν θέλουν τα λεφτά μας?

      Εκτός και αν θεωρούν ότι χάνουν πωλήσεις σε βάρος του switch αλλά και πάλι δεν έχει λογική αυτό. Μιλάμε για ένα σύστημα με μηδέν ανάγκη σε υποστήριξη σχεδόν. Εκτός και αν κάποιο ρόλο έχει να παίξει η πειρατεία σε αυτό....

*